За нас

 

Здравейте,

Ние сме Емилия и Николай от АТХ Пресс.

А това е електронния ни магазин за хоби и крафт материали и творчески комплекти.

Вече повече от 10 години произвеждаме комплекти за творчество тип „Направи си сам“ и хоби и крафт материали за вашите креативни проекти.

Целта ни е поне за малко да отдалечим децата от компютрите и смартфоните, да помогнем на семействата да прекарват повече време заедно и да се насладят на прекрасни моменти, въпреки динамичното и забързано ежедневие.

Всичко започна през далечната 2010 г.

 

Двете ни деца членуваха в пловдивската скаутска организация. Скаутите често участваха в благотворителни работилници и базари, особено около Коледа и Великден.

За едно от тези събития децата ни помолиха да измислим нещо интересно и различно, за да съберат повече пари за добра кауза.

След търсене в интернет, вниманието ми привлече една коледна елха, направена от хартия. Тогава за пръв път се докоснах до магията на 3D модулното оригами. Със съпруга ми разучихме техниката и научихме скаутите да сгъват модулите.  

Децата направиха красиви предмети и имаха огромен успех. Събраха се доста пари за благотворителна кауза.

Благотворителен скаутски базар 2010 г.

Събиране на средства за болно дете

Дете боядисва яйца за Великден на благотворителен базар в Пловдив

Най-малкият скаут (нашият син) в действие

Великденска декорация на скаутския благотворителен базар 2010 г.

Кошнички, направени от децата

Така модулното оригами се превърна в хоби.

 

Цялото семейство сгъвахме модули вкъщи (включително по-малкият ни син, който тогава беше на 6 години). Много се забавлявахме. Започнахме да измисляме собствени модели. В някакъв момент решихме да направим комплекти със схеми, за да могат и други семейства да споделят ценно време заедно като нас.

 

В началото започнахме само с 4 модела.

 

Към момента имаме 36 вида комплекти модулно оригами. Освен тях, произвеждаме и комплекти за шиене от филц, дървени пъзели, хоби и крафт материали. Използваме висококачествена, рециклируема хартия от европейски производители. Инструкциите на комплектите за шиене от филц и на модулното оригами са богато илюстрирани с  цветни снимки.

Продаваме на едро и дребно както в България, така и в чужбина.

Предлагаме и персонализирани продукти – гравирани или с директен UV печат.

Благодарим на  easymath.bg, които ни се довериха да изработваме наградите за техните състезания – медали, грамоти, персонализирани химикали, тетрадки и др.

Това е една иновативна платформа за състезателна математика, в която уроците се водят от ученици от математически гимназии.

Има и много безплатни ресурси.

Изимат награди за състезание
Награди за състезанието на Изимат Бг
Медали, грамоти и стикери за Изимат БГ
Изимат БГ - награди за състезание по състезателна математика
Имате ли нужда от помощ или искате да научите повече за нашите продукти?

В нашата секция с Често задавани въпроси ще откриете отговори на най-често задаваните въпроси. Ако не намерите отговор на вашето запитване, не се колебайте да се свържете с нас чрез формуляра за контакт.
Ние сме тук, за да помогнем на всеки клиент с всяко запитване или въпрос, който има.

 

0
    0
    Твоята количка