3D Модулно оригами

Подарете си едно по-различно семейно забавление! Потопете се в магията на китайското модулно оригами!

С творческите комплекти 3D модулно оригами, които произвеждаме, ще прекарате приятни мигове заедно и ще сътворите красива украса за дома или подарък.

Знаете ли, че:

 

 • Модулното оригами е създадено в Китай.
 • Можете да го срещнете и като 3D modular origami или Golden Venture Folding.
 • При него не се използва един лист хартия, а от еднотипни елементи (модули) се строят разнообразни по форма и размери модели.
 • Освен приятно прекарване на времето със семейството, чрез тази техника могат да се изработят много ефектни и оригинални предмети за украса на дома или за подарък. Възможностите са почти неограничени.
 • Това занимание е особено подходящо за децата в училищна възраст. В някои държави (например Русия) китайското модулно оригами е част от обучението в училище.
 • Модулното оригами развива въображението, възпитава търпение и постоянство. Освен това, се усъвършенстват фините движения на пръстите.
 • Големите модели могат да се строят и от няколко човека. По този начин децата се научават на екипна работа. Възрастните също могат да се забавляват.

 

Деца изработват фигурки с техниката модулно оригами 2
Деца изработват фигурки с техниката модулно оригами 1
Деца изработват фигурки с техниката модулно оригами

Какво съдържат комплектите модулно оригами: 

Открийте вълшебството на ръчната изработка с нашите комплекти за творчество.

Комплектите за творчество 3D модулно оригами съдържат набор от подходящо форматирана цветна хартия, допълнителни аксесоари и подробни илюстрирани цветни инструкции за сгъване на модулите и сглобяване на фигурите.

Листчетата са в два размера – 5/3 см и 8/5 см. Моделите с по-големи листчета са по-лесни за сгъване, но тези с малките листчета стават по-фини и детайлни.

Ако за първи път ще се забавлявате с комплектите за творчество 3D модулно оригами, ви препоръчваме към избрания от вас модел да добавите и рибка XL. Тя е най-лесна за начинаещи и е идеална за първите стъпки в света на модулното оригами.

Цветна хартия за модули за модулно оригами
Модули за модулно оригами
Цветни инструкции за модулно оригами
Модулно оригами флаер

Вижте колко лесно се сгъват модулите:

Тези инструкции се съдържат във всеки комплект модулно оригами.

 

Инструкция за сгъване на модул - лице
Инструкция за сгъване на модул - гръб

Ако се затруднявате в избора на модел, пишете ни или се обадете, за да ви консултираме.

Ако сте решили да зарадвате някого с подарък, разгледайте и готовите ни сглобени модели модулно оригами. Можем да ги персонализираме и с цветове по ваше желание.

Приятно забавление с комплектите за изработване на 3D модулно оригами! Ще се радваме, ако ни изпратите снимка на вашето творение.

Показване на 37 резултата

0
  0
  Твоята количка